Cazinouri online care-ți oferă șanse mai mari de câștig

Bani si carti

Din ce în ce mai mulți jucători reușesc să câștige atunci când joacă la cazinourile online. Acest lucru se datorează numeroaselor bonusuri oferite de site-urile cu jocuri de noroc. Astfel, jucătorii primesc extra sume și rotiri gratuite, ceea ce le permite să plaseze mai multe pariuri. Câștigurile realizate de aceștia sunt taxate de către stat, așa că jucătorii trebuie să plătească diverse sume din ceea ce au obținut la jocurile de cazinou.

Începând din 2020, taxa se oprește la sursă, ceea ce înseamnă că jucătorul nu mai trebuie să-și facă griji în ceea ce privește plata acestor taxe. Noi ți-am pregătit o listă cu cele mai generoase cazinouri unde poți juca. Principalul avantaj este dat de nivelul ridicat de variante de câștig, așa că, dacă te înregistrezi, sunt șanse mari să ieși pe profit!

Să-i dăm statului (din câștiguri) ceea ce este al statului!

Important pentru tine nu este că trebuie să plătești un impozit ci faptul că ai câștigat. Ceea ce înseamnă că ești un jucător care știe ce are de făcut în cazinou. De aceea trebuie să te bucuri pentru inspirația de care ai dat dovadă. Și, așa cum este normal, la retragere, statul o să primească un impozit în valoare de 10% din ceea ce ai câștigat (impozit pe venit). Iată ce trebuie să știi în legătură cu această taxă:

  • Fiecare retragere pe care o faci din contul tău de jucător este considerată câștig, ceea ce înseamnă că este supusă impozitării;
  • Nu plătești impozit pentru sumele mai mici de 600 Lei, ceea ce înseamnă că dacă ai obținut câștiguri până în această sumă sau retragi doar în această limită, atunci nu datorezi impozit statului (cu toate acestea, retragerile masive a acestei sume pot fi considerate o încercare de înșelare a statului la plata impozitului);
  • Câștigurile până la suma de 66750 Lei sunt taxate cu 1% din valoare;
  • Orice sumă care depășește valoarea de 66750 Lei (plus 1 leu) și până la limita de maxim 445000 Lei se taxează cu suma de 667,5 Lei, la care se adaugă un procent de 16% din diferență până la suma maximă de 445000 Lei;
  • Tot ceea ce depășește suma de 445000 Lei (plus 1 leu) se taxează cu suma de 61187, 5 plus un procent de 25% pentru orice suma care depășește valoarea de 445000 Lei.
  • Sumele exprimate mai sus sunt sumele brute;
  • Valoarea impozitului nu trebuie plătită de către jucător în mod direct, ci este oprită de către operatorul de cazinou în momentul retragerii.

În atare condiții, ție, ca jucător, nu-ți mai rămâne decât să încerci să câștigi cât mai mult. Și să retragi în așa fel încât să plătești un impozit proporțional. În plus, ține cont de faptul că fiecare operator are niște limite la retragerea câștigului. Cu siguranță o să constați că valoarea acestora este mai mică decât suma maximă pentru care se aplică impozitele cele mai mari. Sfatul nostru este să îți configurezi retragerile astfel încât să îți valorifici cât mai bine banii.

Cele mai bune aplicații de cazinou online unde poți juca cu strategii

De ce să alegi cazinouri care îți oferă șanse în plus la câștig?

Fiecare jucător își dorește să se relaxeze și să câștige atunci când joacă online. Așa că este normal ca alegerea platformei să fie în conformitate cu nivelul de câștiguri oferit de cazinou. De exemplu, politica de bonusuri a unui operator de cazino poate influența șansele de câștig ale jucătorilor. Cu cât sunt disponibile mai multe bonusuri, cu atât jucătorii pot plasa mai multe pariuri, ceea ce facilitează obținerea de câștiguri.

O altă caracteristică importantă este selecția de jocuri de cazinou. Dacă platforma oferă multe jocuri cu jackpot, atunci șansele de câștig sunt mai mari. Nu trebuie uitate nici turneele și competițiile deschise tuturor jucătorilor, la care se pot obține rotiri gratis și bani. Ceea ce facilitează multiple avantaje jucătorilor. La fel cum se întâmplă și în cazul programelor VIP și a recompenselor oferite în mod personalizat jucătorilor.

Noi ți-am selectat cele mai interesante opțiuni de cazinouri de pe piață. Consultă întreagă listă, verifică avantajele oferite de fiecare platformă în parte și alege-ți un cazinou. Îți recomandăm să te orientezi către cele care te favorizează cel mai mult. Selectează-ți cazinoul preferat, înregistrează-te și delectează-te cu toată gama de beneficii care îți este oferită de aceste platforme cu jocuri de cazino!